Al-Fateh Junior

Makanan tambahan kanak-kanak yang diformulasikan menjadi gula-gula pastil berperisa buah-buahan.

Menawarkan pelbagai kebaikan untuk anak-anak. AL-FATEH JUNIOR menyokong perkembangan minda kanak-kanak dengan khasiat setiap bahan super food yang terkandung di dalamnya.

Madu antara bahan yang terkandung di dalam AL-FATEH JUNIOR. Madu bertindak sebagai anti bakteria yang melindungi tubuh daripada jangkitan bakteria. Madu juga membantu memulihkan luka dengan cepat serta tercatat di dalam Al-Quran sebagai penyembuh pelbagai penyakit. Madu kaya dengan Vitamin A, B-Kompleks, C, E dan K, Kalsium, Sulfur, Fosforus, Zat Besi, Karbon, Kalium, Klorin, Kuprum, Mangan, Silika, Riboflavin, Protein, Pottasium, 10Hda, Kromium. Madu sudah tersedia lengkap dengan pelbagai nutrisi yang diperlukan oleh tubuh badan.

Saffron merupakan bunga yang terpenting dan berharga kerana khasiat yang ditawarkannya. Antara kebaikan saffron adalah ia dapat membantu meningkatkan penghadaman, menambahkan selera makan dan membantu merawat sakit perut.

Buah delima juga antara buah-buahan yang telah disebutkan di dalan Al-Quran sebagai buah- buahan syurga. Buah delima kaya dengan Vitamin B, C, K, dan Manganese. Kesemua vitamin ini diperlukan untuk meningkatkan imunisasi badan, menyokong pertumbuhan dan kesihatan struktur tulang dan membantu badan memproses protein, karbohidrat dan lemak.

Antara khasiat buah delima adalah ia dapat membantu melegakan masalah cirit-birit, membunuh cacing perut dan menggalakkan pertumbuhan gigi yang sihat dan kuat.

Kismis atau buah anggur yang dikeringkan sudah tersedia terkenal dengan jolokan sebagai makanan minda. Buah kismis membantu menguatkan daya ingatan, mengubati penyakit lupa, mencerdaskan minda, membersihkan hati, mencerahkan mata. Kismis mengandungi Magnesium, Zat Besi, Kalsium, Fosforus, Kalium, Vitamin C, B6, K, Folat dan Riboflavin.

AL-FATEH JUNIOR sesuai untuk kanak-kanak hingga remaja.

AL-FATEH JUNIOR pastil buah-buahan yang sedap dan enak pasti menjadi kegemaran si Manja. Al-FATEH JUNIOR gula-gula minda yang berbeza dengan gula-gula biasa.

Buy Al-Fateh Junior Now!